Stomerij de Basiliek

Leijsenhoek 31
4901 ER Oosterhout
Tel.: 0162 – 42 60 09
info@stomerijdebasiliek.nl

Wasserij

Voor professioneel kleding reinigen en overige textiel reiniging op maat bent u bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout op het juiste adres. In onze wasserij verzorgen wij textiel reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u kiest voor Stomerij de Basiliek, dan kiest u voor een wasserij met meer dan 25 jaar ervaring. Wij garanderen een snelle, persoonlijke service en een brandschoon resultaat.

Uw wasserij in Oosterhout

Wasserij en Stomerij de Basiliek is gevestigd aan de Leijsenhoek 31; middenin het centrum van Oosterhout. Onze wasserij is vanuit heel Oosterhout gemakkelijk te bereiken; zowel met de auto, fiets als het openbaar vervoer. Ook vanuit omringende plaatsten als Geertruidenberg, Hank, Dongen, Raamsdonksveer, Raamsdonk en Made staat u zo bij ons in de winkel.

Professionele stomerij

Naast de wasserij bieden wij eveneens een professionele stomerij-service op maat om uw kleding en overig textiel te reinigen. U krijgt uw kleding keurig geperst en gestreken weer terug. Stomerij de Basiliek biedt ook de mogelijkheid om uw tapijten en dekbedden te stomen.

Wasserij voor bedrijven

Stomerij de Basiliek is in staat om op regelmatige basis grote hoeveelheden textiel te wassen en stomen. Tot de klantenkring van onze wasserij behoren onder meer diverse horecabedrijven uit Oosterhout en omgeving. Voor deze klanten wassen wij bijvoorbeeld theedoeken en schorten.

Kleding repareren?

Met beschadigde kleding kunt u altijd bij ons binnenlopen. Stomerij de Basiliek heeft een professioneel naaiatelier om uw kleding weer als nieuw te maken. Zowel voor het repareren als het verstellen van kleding kunt u bij ons terecht. Wanneer u een logo of tekst op uw bedrijfskleding, handdoeken of bedovertrekken wilt aanbrengen kunt u langskomen in ons borduuratelier; voor ons is geen ontwerp te moeilijk.

Heeft u een vraag?

Bij vragen over onze wasserij-, stomerij– of kledingreparatiediensten kunt u tijdens openingstijden bellen met telefoonnummer 0162 –  42 60 09. De deskundige medewerkers van Stomerij de Basiliek staan u graag te woord. Binnenlopen in onze winkel aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout kan natuurlijk ook. Stomerij de Basiliek is hét adres in Oosterhout voor al uw textielreiniging; al meer dan 25 jaar.

Bekijk ook onze andere diensten