Stomerij de Basiliek

Leijsenhoek 31
4901 ER Oosterhout
Tel.: 0162 – 42 60 09
info@stomerijdebasiliek.nl

Over ons

Stomerij de Basiliek

Voor veel Oosterhouters is Stomerij de Basiliek al jarenlang een bekend adres. Inmiddels beschikken wij al over meer dan 25 jaar ervaring in het stomenwassen en repareren van kleding en andere soorten textiel. Dankzij onze professionele service en onze lage prijzen blijven klanten bij ons terugkomen; zowel particulieren als bedrijven.

Loop eens bij ons binnen

Stomerij de Basiliek is gevestigd aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout; in het centrum dus. Ook vanuit omringende plaatsen als Geertruidenberg, Made, Hank, Dongen, Raamsdonk en Raamsdonksveer is onze stomerij en kledingreparatie goed te bereiken; zowel met de auto als met de fiets.

Stomerij en wasserette

Met onze 25 jaar ervaring zorgen wij er iedere keer weer voor dat uw textiel zorgvuldig wordt gereinigd; altijd voor onze lage prijzen. Wij beschikken over een moderne stomerij om uw kleding op professionele wijze te persen en te strijken. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om uw dekbedden en tapijten te laten stomen. Ook voor uw standaard wasgoed kunt u bij ons binnenlopen. Stomerij de Basiliek zorgt ervoor dat uw kleding weer keurig schoon wordt.

Voor particulieren en bedrijven

Stomerij de Basiliek stoomt, wast en repareert kleding en ander textiel voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn ook in staat om grote hoeveelheden textiel op regelmatige basis te reinigen. Zo verzorgen wij onder meer de textielreiniging voor diverse horecazaken in Oosterhout en omgeving; denk hierbij aan het wassen van handdoeken, theedoeken en schorten.

Naai- en borduuratelier

Stomerij de Basiliek verzorgt ook kledingreparaties. Wij beschikken over een naaiatelier om uw kleding te repareren en te verstellen. In ons borduuratelier kunnen wij onder meer servetten, handdoeken, dekbedovertrekken en bedrijfskleding voorzien van een logo of tekst.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u tijdens openingstijden altijd binnenlopen in onze winkel aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Bellen kan ook: Stomerij de Basiliek is bereikbaar op telefoonnummer 0162 – 42 60 09.

Wanneer u kleding en textiel wilt stomen kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Ook voor het wassen of repareren van uw kleding is geen afspraak vereist.

Esther Martens