Stomerij de Basiliek

Leijsenhoek 31
4901 ER Oosterhout
Tel.: 0162 – 42 60 09
info@stomerijdebasiliek.nl

Horeca

Voor horecazaken in de regio Oosterhout is Stomerij de Basiliek een vertrouwde naam. Wij zijn gespecialiseerd in het wassenstomen en herstellen van kleding en ander textiel voor de horeca; waaronder handdoeken en schorten. Stomerij de Basiliek is in staat om op regelmatige basis grote hoeveelheden textiel te wassen of te stomen.

Uw stomerij en wasserette in Oosterhout

Stomerij de Basiliek is gevestigd in het centrum van Oosterhout, aan de Leijsenhoek 31; een ideale lokatie voor horecazaken in Oosterhout zelf. Tot onze klantenkring behoren echter ook verschillende horecagelegenheden in omringende plaatsen als Made, Geertruidenberg, Hank, Dongen, Raamsdonksveer en Raamsdonk. Ook met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar.

Professioneel en modern

Stomerij de Basiliek beschikt over een moderne stomerij en wasserette; uw textiel is altijd in goede handen. Stomerij de Basiliek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het wassen en stomen van handdoeken, schorten en ander textiel.

In onze stomerij bieden wij ook de mogelijkheid om tapijten en dekbedden voor u te stomen.

Reparaties en verstelwerkzaamheden

Voor reparatie van kleding en ander textiel bent u bij Stomerij de Basiliek eveneens op het juiste adres. Wij herstellen voor zowel bedrijven als particulieren. De vakkundige medewerkers in ons naaiatelier maken uw kleding weer als nieuw.

Ook voor het verstellen van kledingstukken kunt u bij ons terecht; vooral voor personeel van horecazaken is het van belang dat de bedrijfskleding goed past en er representatief uitziet; het is één van de visitekaartjes van uw onderneming.

Logo of tekst borduren

Verder kunt u in ons borduuratelier terecht om uw bedrijfslogo of tekst op kleding, dekbedden, schorten of handdoeken te borduren. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder ontwerp te realiseren.

Stel u vraag per telefoon of kom langs

Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening voor horecazaken kunt u ons bellen op telefoonnummer  0162 – 42 60 09. Wij vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van wassenstomen en herstellen van kleding en ander textiel. Langskomen op onze vestiging aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout kan natuurlijk ook. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook onze andere diensten