Stomerij de Basiliek

Leijsenhoek 31
4901 ER Oosterhout
Tel.: 0162 – 42 60 09
info@stomerijdebasiliek.nl

Kledingreparatie

Stomerij de Basiliek in Oosterhout beschikt over een professioneel naai atelier waar onze ervaren medewerkers uw kleding kunnen herstellen. Ook het verstellen van kledingstukken behoort tot de mogelijkheden. Stomerij de Basiliek heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kleding reparatie. U kunt altijd rekenen op een snelle service en een scherpe prijs.

Uw adres voor kleding herstel

Ons naai atelier is gevestigd aan de Leijsenhoek 31 in het centrum van Oosterhout. Een bezoek aan Stomerij de Basiliek kunt u eenvoudig combineren met andere boodschappen.

Vanuit diverse plaatsen in de omgeving van Oosterhout is onze winkel eveneens goed bereikbaar; zowel met de fiets, de auto, als met het openbaar vervoer. Vanuit onder meer Hank, Dongen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk staat u zo bij ons voor de deur.

Borduuratelier

Wilt u uw bedrijfskleding voorzien van een logo? Of dekbedovertrekken, servetten of handdoeken voorzien van tekst? Stomerij de Basiliek biedt de mogelijkheid om uw logo of tekst op diverse soorten textiel te borduren. Voor de medewerkers in ons naai atelier is geen ontwerp te moeilijk is.

Kleding en ander textiel stomen

Stomerij de Basiliek verzorgt naast kleding reparatie en het borduren van textiel ook een stomerij-service. Onze stomerij-diensten zijn zowel beschikbaar voor bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat uw kleding en ander textiel keurig geperst en gevouwen terug komt. Voor het stomen van dekbedden en tapijten bent u bij ons eveneens op het juiste adres.

Wasserette voor bedrijven en particulieren

Ook voor het wassen van kleding en textiel kunt u langskomen bij Stomerij de Basiliek. Wij zijn in staat om grote hoeveelheden wasgoed op regelmatige basis te reinigen. Wij bieden een snelle service en een brandschoon resultaat. Het is niet voor niets dat veel horecazaken in de omgeving van Oosterhout voor onze dienstverlening kiezen. Voor horeca-ondernemingen reinigen wij onder meer schorten, handdoeken en theedoeken.

Vragen over onze dienstverlening?

Bij vragen over onze kleding reparatie, kleding verstellen of kleding op maat kunt u altijd contact opnemen met Stomerij de Basiliek. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op telefoonnummer: 0162 – 42 60 09. Langskomen aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout kan vanzelfsprekend ook. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook onze andere diensten