Stomerij de Basiliek

Leijsenhoek 31
4901 ER Oosterhout
Tel.: 0162 – 42 60 09
info@stomerijdebasiliek.nl

Borduuratelier

In het borduuratelier van Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u terecht om bedrijfskleding, handdoeken, servetten en dekbedovertrekken te voorzien van uw logo of tekst. Onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring in het aanbrengen van logo’s en tekst op werkkleding en ander textiel; geen ontwerp is voor ons te ingewikkeld. U bent altijd verzekerd van professioneel resultaat.

Bezoek ons atelier

Het borduuratelier van Stomerij de Basiliek is gevestigd aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout; op loopafstand van het centrum. Wij zijn niet alleen uitstekend bereikbaar vanuit alle delen van Oosterhout; ook vanuit omringende plaatsen als Made, Dongen, Geertruidenberg, Hank, Raamsdonk en Raamsdonksveer zijn wij goed te bereiken; zowel met de fiets als met de auto.

Ook voor kledingreparatie

Naast ons borduuratelier beschikken wij ook over een naaiatelier waar wij alle voorkomende reparaties aan bedrijfskleding kunnen uitvoeren. Ook het verstellen van werkkleding behoort tot de mogelijkheden. Onze reparateurs beschikken over jarenlange ervaring, waardoor u altijd gegarandeerd bent van een uitstekend resultaat.

Onze stomerij en wasserette

Zoals onze naam al doet vermoeden, is het bij Stomerij de Basiliek ook mogelijk om uw kleding en textiel te stomen. Daarnaast beschikken wij over een moderne wasserette. Wij zijn in staat om grote hoeveelheden handdoeken,  servetten, dekbedovertrekken en bedrijfskleding tegelijk te reinigen. U kunt altijd rekenen op onze vriendelijke en doeltreffende service.

Stomerij de Basiliek is vooral gespecialiseerd in stomen en wassen voor horecabedrijven. Voor een bijzonder lage prijs zorgen wij voor een brandschone reiniging van al uw textiel; inclusief handdoeken en schorten. Ook voor het stomen van dekbedden en tapijten bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparatie van kleding

Stomerij de Basiliek verzorgt eveneens kledingreparatie. Afhankelijk van uw wensen kunnen de ervaren medewerkers in ons naaiatelier uw kleding verstellen en repareren zodat alles er weer als nieuw uitziet.

Verder beschikt Stomerij de Basiliek over een borduuratelier om kleding, servetten, handdoeken en dekbedovertrekken te voorzien van een logo of tekst. Kortom, Stomerij de Basiliek is meer dan alleen een stomerij en wasserette.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons borduur atelier, onze bedrijfskleding reparatieservice, onze stomerij of onze wasserette; dan kunt u Stomerij de Basiliek bellen op telefoonnummer 0162 – 42 60 09. Wij zijn bereikbaar gedurende openingstijden. Binnenlopen in onze winkel aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout is eveneens mogelijk. In beide gevallen staan onze medewerkers u graag te woord. Wij bespreken graag of wij iets voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook onze andere diensten
Horeca
Wasserij
Kleding reparatie
Stomerij
Horeca
Wasserij
Kleding reparatie
Stomerij

Vanaf dinsdag 21 november t/m maandag 18 december zijn wij gesloten vanwege vakantie. Stomerij spullen kunnen t/m dinsdag 14 november 12.00 uur nog gebracht worden.